bunga memerlukan like - Sticky Post

✎dya nasir |⊙Thursday, November 01, 2012| ☑
hye saya bunga
Ini adalah Sticky Post.. Sila Scroll ke bawah..


hari ini aku promote sikit pic anak kesayangan aku ni..siapa lagi kalau bukan bunga..hihi.. penat bunga posing semata-mata nak masuk contest siapa paling cun..sebenarnya paling banyak like yang akan menang..

Bagi sesiapa yang belum mengundi bunga boleh taip undi Bunga dan hantar ke sini..jangan risau jika anda undi bunga, kredit anda tidak akan ditolak? kalau rugi pun cuma rugi dua saat je..itupun bergantung kepada kelajuan broadband anda..

apa lagi jangan malu-malu, jangan segan untuk mengundi anak saya ye.. bunga memerlukan sokongan anda semua.. 


kalau rasa susah sangat nk klik kat link-link tu korang boleh klik kat gambar bunga tu..
kepada yang sudah like gambar tu bunga cakap terima kasih..hihi

55 comments:

  1. dya dya... bunga ni binatang apa ye?
    jue xtau la..ciyus..hihiii

    ReplyDelete
  2. semoga bunga menang..comel..

    ReplyDelete
  3. comey!!! da settle da utk bunga.. hope bunga menang *praying*

    ReplyDelete
  4. dah like dah pun..hehe

    good luck~

    ReplyDelete
  5. huhu..kina dah like...moga bunga yang cun cumil lote 2 menang..:)

    ReplyDelete
  6. yeayy dh like bunga..moga bunga mng nti..hihi

    ReplyDelete
  7. nak like la jap lagi. huhu..

    ReplyDelete
  8. eh dah like rupanya aritu. ingatkan baru punya. huhu..

    ReplyDelete
  9. alahai...nm bunga tuu..ehehehe...nmpk cantik tp rsnya nyue xakan pegang..ahaha

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah...nanti akak like ye...

    ReplyDelete
  11. Sayangnya kakak tak ada FB tak apa nanti kakak suruh anak kakak like ye..(malamlah)

    ReplyDelete
  12. nnt gue like k.lu sabar dulu.hehe kat umahlah buat cnie mana ada line fb

    ReplyDelete
  13. kemain.. nama bunga.. hehe.

    comel ;)

    ReplyDelete
  14. kihkihkih
    eh diaibunya eh?bapanya sapa ye dya.hahahaha

    moga bunga menang tau..
    psst!ai dh LIKE dah.cakap kat bunga ai kata "sama-sama"
    hehe

    ReplyDelete
  15. Gud luck for bunga..kak M dah like ari tu..

    ReplyDelete
  16. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  17. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  18. Jom Join ^_^

    http://nornishanisrina.blogspot.com/2012/10/segmen-colour-monster-by-nisha.html

    berharap sangat kamu Join ^_^ Senang je .. Cume kene colour gambar monster ^^

    ReplyDelete
  19. Comelnya teringin nak bela tapi takut

    ReplyDelete
  20. nk like tp unavaible la pulok..

    ReplyDelete
  21. wah.... good luck bunga...

    ReplyDelete
  22. dya..eca cri link..xdpt pun.dia tulis mcm ne--->
    This content is currently unavailable
    The page you requested cannot be displayed at the moment. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.

    nnti bgi link kt fb la eh,eca like.hehehe

    ReplyDelete
  23. wahh, mata bunga bulat bercahaya ^^

    ReplyDelete
  24. rupanyer binatang..
    akak ni duk cari lah bunga...
    hehehhehe

    ReplyDelete
  25. Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html

    ReplyDelete
  26. good luc bnga... moga ada rezeki menag :-)

    ReplyDelete
  27. dah cuba tapi unavailable... sori ye dya...

    ReplyDelete
  28. dah cuba tap unavailablelah pulak... sori ye dya

    ReplyDelete
  29. amboii bunga . kemainnn ekau . haha . gudluck :)

    ReplyDelete
  30. okie dokieee!!!

    gud luckkkk!!! :D

    ReplyDelete
  31. Nanti akak pi tkn like yer.. gud luck bunga

    ReplyDelete
  32. yunk....npe xleh view? return home la plk...bru je nk undi bunga...achaner?

    ReplyDelete
  33. kejap lagi mama nak p like....hope bunga bertuah :)

    ReplyDelete
  34. comel tu, makin sihat kan..ok nak undi..sure cantik & cun

    ReplyDelete

Dah baca jangan lupa komen ye..
Satu pun jadi lah..😀

 

Copyright © 2017 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

| Top of page